Over ons

Autobedrijf Fennema in Akkrum is een zeer gedegen autobedrijf. Naast onze uitstekende werkplaats, waar u met elk merk auto welkom bent, kunt u ook bij ons terecht voor een goede, betrouwbare occasion met alle bijbehorende service.


Wij werken met een team van goed opgeleide monteurs en technici die regelmatig bijgeschoold worden. Door onze samenwerking met BOSCH zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken en kunnen wij alle merken auto’s repareren en onderhouden. Wij zijn een merkonafhankelijk garagebedrijf.


In de volledig uitgeruste werkplaats kunnen zes auto's tegelijkertijd onder handen worden genomen. Voorzien van de meest geavanceerde apparatuur worden de auto's snel en vakkundig gerepareerd, onderhouden en gekeurd.
 
Voor de klanten met een lease-auto is het goed om te weten dat u met uw auto bij ons terecht kan voor de service-beurten. Wij zijn contractueel aangesloten bij het merendeel van de leasemaatschappijen van Nederland.


Vervangend vervoer en thuisbrengservice behoort bij ons tot de standaardfaciliteiten. Wij waarborgen onze service en staan te allen tijde voor u klaar met onze gemotiveerde team!


Kijk gerust rond op onze website of maak direct een afspraak via 0566 651372.
 


Graag tot ziens bij Autobedrijf Fennema!